Partytenten PVC huren – Partytenten Professional verhuur

Voor officiële evenementen is het  vaak verplicht om tenten neer te zetten die een brandveiligheidscertificaat hebben. Deze onderstaande PVC partytenten zijn allemaal gemaakt van hoogwaardig materialen. Hierdoor zijn deze tenten 100% waterdicht en winddicht. Wij hebben 7 verschillende afmetingen van dit soort PVC partytenten. De kleinste is 3×3 meter en past op veel plekken. De 5×4 is de grootste PVC Partytent en is zeer geschikt voor een groot evenement. Wij kunnen alle tenten bij u komen opzetten. Dit doen wij tegen een kleine meerprijs. Heeft u nog vragen over de PVC partytent, dan kan u ons bellen of mailen.

Advies op locatie

Twijfelt u over de mogelijkheden van uw locatie? Wilt u graag advies ontvangen over de inrichting voor uw feest of evenement? Wij helpen u daar graag bij! Maak nu een afspraak voor advies op locatie!


Partytent Huren Rotterdam is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Schiedam, Vlaardingen, Spijkenisse, Krimpen aan den IJssel, Oud Beijerland, Prins Alexander, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Maassluis, Hoogvliet, Hillegersberg-Schiebroek, Bergschenhoek, Berkel & Rodenrijs, Lansingerland, Barendrecht, Pijnacker en omstreken.